torsdag 14 april 2016

Veckans nyheter

Under den här veckan har vi haft hundpromenad/hundträff dit det denna gång kom drygt tjugo hundar med sina ägare. Det var 3:e promenaden med instruktör Caroline Nipstrand. En kort promenad och sedan några olika enklare övningar.
Alla var oerhört duktiga och samvaron flöt på jättefint. En eloge till er hundägare som jobbade jättebra med era hundar!
 Hundpromenaderna har blivit en succé och ungefär varannan vecka kommer de hållas. Håll utkik här på bloggen och på Facebooksidan och följ med om det passar.

FÖRELÄSNING
Ikväll, 14/4, är det föreläsning med Alexandra Howard Karlsson från Howsweet Hundmassage & Rehab i Lindesberg som vi hoppas ni hunnit anmäla till! 
I annat fall kommer Alexandra stå i butiken och svara på frågor nu på lördag och då är du välkommen hit.

ERBJUDANDEN 
från butiken

Prova 1 veckas kattmat för endast 19 kronor!
Inklusive 150 kronor i återköpskupong till nästa köp av minst 1,5 kilo Royal Canin!

Veckans vara för katt
Schäslong med klös - 50 cm i vacker röd .- endast 99 kronor! Ordinarie pris 199 kronor.

Veckans vara för hund - uppkopplingsskruv 45 cm endast 25 kronor! Ordinarie pris 49:-
Välkommen in!

BUTIKEN
Vi har ett stort utbud av hund- katt- och smådjurstillbehör i vår butik. Kom gärna in och kolla in alla fina leksaker, godbitar, koppel, halsband mm. Färskfoder och torrfoder samsas i butiken med möjligheten att lämna sin hund för trimning eller kloklipp. Kontakta oss gärna för mer information.

HUNDKURSER
Den närmaste tiden drar flera roliga kurser igång! Vår hemsida uppdateras regelbundet och där kan man läsa mer om kurserna. Vid några av de närmast förestående kommer ni dessutom ha hela två hundinstruktörer vilket ger ännu mer tid för er enskilt, men också möjlighet att ta del av ännu mer erfarenhet. Välkommen med din anmälan och inspirera gärna en kompis att göra detsamma! http://www.lindehundcenter.se/kurser/
Välkommen!

Dela gärna vår blogg så fler hittar hit.
Här kommer nämligen nyheter regelbundet dyka upp, och genom bloggen får man bra möjlighet att delta i vad som händer hos oss. Har man Facebook och gillar Lindesbergs Hundcenter där, så kommer man också ha bra koll på vad som händer.
Har du önskemål av något slag - hör gärna av dig! Våra kontaktuppgifter hittar du längst upp på bloggen, under fliken Lindesbergs Hundcenter.

Ha en bra dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar